Home Diensten Over ons Veel gestelde vragen Contact ⁄ Route Klokkenluidersregeling

Startende ondernemer
Ik ben zelf een onderneming gestart in 2000 en pakweg een maand of 9 later, kwam ik voor de keuze alleen verder te gaan of personeel in dienst te nemen. Ik besloot voor het laatste. Met behulp van Wonders Advies Accountancy, werd uitgelegd hoe een personeelsadministratie moet worden opgezet, en met welke punten ik allemaal rekening moet houden.
Van aanmelding bij het Gak tot inschrijven bij de belastingdienst, alles werd geregeld. Terwijl je in het begin opziet tegen hetgeen wat er allemaal bij komt kijken, werd alles met behulp van een checklist afgewerkt.
Er kwam eindelijk structuur in de acties die ik moest nemen omtrent personeelaanname.
Met behulp van goed advies zijn we nu zover dat netjes elke maand een loonstrook binnenkomt en ik er eigenlijk nauwelijks meer naar om hoef te kijken.

mvg, Een startende Ondernemer

Particuliere klant
Sinds 1996 ben ik als particulier klant bij Wonders Advies Accountancy.
Aanvankelijk kwam ik daar voor informatie over mijn pensioen en manieren om dat aan te vullen. Geleidelijk aan heb ik al mijn financiële zaken bij
Wonders Advies Accountancy ondergebracht.
Reden daarvan is de persoonlijke benadering en de correcte afwikkeling: welke vraag op financieel terrein ik ook stel, ik krijg altijd snel een antwoord dat is afgestemd op mijn situatie.
Eventuele acties die daaruit voortvloeien voert Wonders Advies Accountancy ook altijd zorgvuldig uit. In het verleden dacht ik dat een accountant alleen inzetbaar was voor grote bedrijven, bij Wonders Advies Accountancy blijkt dat ook particulieren wel varen bij inschakeling van een goede accountant.

Amsterdam, 06 april 2001, Een particuliere relatie.

 

Wonders Advies Accountancy
Molendijk-Noord 48
5482 WX Schijndel
T: 073 - 544 1888
F: 073 - 544 1889
E-mail: